STVVA

sstva-logo

Vrienden van Afghanistan   →  

Boeklancering

Boeklancering

Aankondiging van de boeklancering van boek Ehsan Turabaz. De boeklancering vond plaats op 13 maart tussen 14 en 16 uur in het Westcord hotel in Delft.

ehsan-turabaz-boek

Over het boek

Over het boek: (proloog) Kaboel is op 15 augustus 2021 gevallen en nu, een jaar later, is de situatie slechter dan ooit. Beelden van kinderen die omkomen van de honger, ouders die hun kinderen moeten verkopen, omdat ze anders hun andere kinderen geen eten meer kunnen geven.

Wij, mijn lieve Ehsan, moeten het nu doen zonder jou. In een veilig land, gekoesterd. Onder één dak, eten in overvloed. Dit boek is een ode aan jou, aan Afghanistan, opdat niemand jouw landgenoten vergeet.

 

Lees meer over de publicatie

€ 19,50

Ehsan Turabaz

Opgericht door en ter ere van Ehsan Turabaz. Ehsan Turabaz, International Relation Leader bij Inter IKEA Systems B.V., honorair consul-generaal van Afghanistan en voorzitter van de Zweedse Kamer van Koophandel.

 

Gevlucht op zijn 21ste vanuit Afghanistan op weg naar Amerika, maar door zijn tante Rahima in Nederland gebleven. Hij heeft als vluchteling niet alleen zijn eigen leven kleur en betekenis gegeven, maar het leven van velen in Nederland en daarbuiten.

 

‘Om ons land op te kunnen bouwen hebben we opgeleide mensen nodig- mensen die weten wat ze moeten doen en die het initiatief nemen’

stvva-ehsan-turabaz